Toimintasuunnitelma 2017-2019

Pasasten sukuseuran tarkoituksena on selvittää suvun vaiheita ja historiaa, vaalia suvun perinteitä ja edistää yhteenkuuluvaisuuden tunnetta suvun jäsenten keskuudessa. Pyrimme luonnollisesti jakamaan olemassa olevaa tietoa ja antamaan neuvoja tietojen löytämisessä niitä tarvitseville.

Sukukirjan toisen osan kohdalla toimikunta on tehnyt merkittävän työmäärän ja sukututkija Jarmo Paikkala muokkaa parhaillaan aineistoa. Mikäli kaikki etenee suunnitelman mukaan, kirjan pitäisi valmistua vuoden 2017 lopulla. Tosin aineiston määrä on ollut yllättävän suuri, mikä tarkoittanee kirjan toisen osan jakamista kahdeksi niteeksi, jotka myydään kuitenkin yhtenä kokonaisuutena. Sukututkimuksen ja kirjan painatuksen kohdalla sukuseuralla tulee olemaan ongelmia rahoitusjärjestelyissä ja ilman ulkopuolista rahoitusta emme voi selviytyä vaikka kirjojen ennakkomyynti lähtisikin nopeasti käyntiin.

Varsinainen sukukokous ja sukujuhla tullaan järjestämään Äänekoskella Kartano Kievarin tiloissa 22.7.2017.

Tiedottamisen kohdalla sukuseuran kotisivut ovat ratkaisevassa roolissa, joskin myös jäsenpostia lähetetään edelleen vuosittain tarpeen mukaan.

Edelleenkin paikallisten tapaamisten osalla pitäisi ryhdistäytyä, mikä edellyttäisi aktiivisten vetäjien löytämistä.

Sukuseuran hallituksen osalta toiveena olisi löytää uusia energisiä henkilöitä, koska nykyisen hallituksen ikäjakautuma on jo melko korkea. Myös uusia jäseniä toivotaan liittyvän sukuseuraan runsaasti!

Seuraavan sukutapaamisen valmistelut aloitetaan mahdollisimman pian, joten toivomme ehdotuksia paikkakunnasta ja sopivista tiloista!