Pasasten suvusta ja sukuseurasta

Muutto Palonurmesta

Keskiviikko 4.3.2015 klo 14:58 - Alpo Pasanen, Tuusula

Nilsiän Palonurmessa asusti isoisäni Pekka vuodesta 1902. Varhaisempi esi-isämme Iivari Pasanen oli muuttanut Vuotjärveltä Syvärilään vuonna 1763. Iivarin vaimo peri sitten Syvärilä n:o 7 Kiviniemen. Kiviniemessä oli maata yli 400 ha.
Pekka oli Syvärilän Kiviniemessä syntynyt ja kasvanut...

20.12.2016 12:01  Valkeinen Mia ent. Koski

Hei!
Onko Savolainen ent. Pasanen Milma Adele sinulle sukua? Nilsiästä kotoisin ja kuollut Keravalle. Hänen siskonsa ja otto tyttärensä Raija on myös haudattu Keravalle... Olen Raijan tyttö ja haluaisin tietoa mummostani. Sen tiedän, että Milmalta on kuollut tytär pienenä Nilsiässä ja, että Raija on Milman aviomiehen Veikko Savolaisen siskon tyttö oikeasti.

20.12.2016 15:30  Matti Pasanen

Hei Mia, lähetäpä sähköpostiosoitteesi näiden sivujen palautelomakkeella tai suoraan osoitteeseen: sukututkimus@pasastensukuseura.fi , niin voimme olla sinuun suoraan yhteydessä näissä sukuasioissa.
Sukuseuran puolesta
t. Matti

7.10.2017 20:22  Anneli Anttila

Heippa Matti!
Luin tässä tuota Alpon lirjoitusta vuoden 1950-syksyllä! Olipa todella mielenkiintoinen juttu. Kuinka Alpo oli noin saanut tietoonsa kuinka Mäntylahteen Pasasen Pekka perheineen tuli?
Olen monet kerrat ajatellut: millä konstilla ja kuinka Mäntylahti ja Pitkäranta nivoituivat yhteen? Selvisi toikin asia! Äiti ja isä ei kai osanneet selittää tai osasivat, mutta ei mennyt jakeluun?
Hyvää syksyä ja jos satut lukemaan hyvät voinnit!

Kommentoi kirjoitusta

Nimi:*